KONTAKT

GREEN Center SI d.o.o.
Kovačeva ulica 8C
SI- 1000 Ljubljana

TEL.: +386 (0)59 012 996
FAX: +386 (0)59 012 997
GSM: +386 (0) 41 597 798

EMAIL: info@green.si

Parkirni sistem za Hotele in počitniške objekte

Parkirni sistem GREEN GP VARIANT omogočajo popolno prilagoditev hotelskemu poslovanju. Pri hotelih in nastanitvenih objektih je največkrat pomembno, da ohranijo dovolj prostih parkirnih mest za svoje goste.

Z široko paleto programske opreme pa lahko gostom omogočamo samostojno spletno rezervacijo in zakup parkirnega mesta za čas bivanja. Hotelsko osebje ima lahko popoln nadzor in vpogled v delovanje sistema ali pa lahko sistem prepusti samostojnemu delovanju na podlagi prej nastavljenega načina delovanja.  Brezkartični parkirni sistem na principu branja registrskih tablic naredi sistem še bolj prilagodljiv in uporabniku prijazen.

parkirni sistem

Naša tehnologija omogoča integracijo z hotelskimi in nastanitvenimi sistemi.  Preko programskih vmestnikov se lahko povežemo z informacijskimi sistemi hotelov. V parkirni sistem lahko tudi integriramo čitalce enakih kartic kot jih uporablja hotel in uporabimo isto (hotelsko) kartico tudi za namen parkiranja.  Integracija omogoča hotelskim sistemom, da ob rezervaciji sobe lahko učinkovito tržijo tudi parkirišča in imajo ustrezen nadzor.

 

parkirni sistem

Naši sistemi lahko Vašim gostom že ob prihodu nudijo prijetno uporabniško izkušnjo. Številne spletne aplikacije znotraj parkirnega sistema pa olajšajo delo hotelskemu osebju pri tem pa zadržijo zadostno mero nadzora.